sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Terassin maalausta

Niin mahtavia säitä on ollut, että Sami innostui maalaamaan meidän terassin kaiteet. Ennen ne olivat vähän oudosti maalattu. Keskeltä risti oli valkoinen, mutta muuten kaiteet olivat kyllästetyn puun väriset. En tiedä, ehkä niitä ei saisi maalata, mutta me maalattiin. Ja hyvältähän se näyttää! Heti tuli sellanen freesin oloinen.


Meillä olisi tarkoitus laajentaa terassia, koska nyt kun terassilla on pöytä, tuolit ja grilli, niin eihän sinne muuta mahdukkaan. Monesti ovat vieraat meinanneet lentää terassilta alas, jos tuoli liikkuu pari senttiä taaksepäin. Meillä on muuten ollut sen verran heikkokuntoisia tuoleja, että kolme niistä on hajonnut siihen paikkaan, kun joku on niissä istunut. Onneksi ollaan vaan saatu kunnon naurut, eikä kenellekkään ole sattunut mitään.

Terassin kaiteet olivat ennen kyllästetyn puun väriset
Maalaaminen on yllättävän kiva. Ja ruokahalu kasvaa syödessä.. nyt tuli mieleen vaikka mitä kivoja projekteja vielä tälle kesälle, kuten hiekkalaatikon maalaus valkoiseksi (ehkä sulaa hulluutta), autokatoksen tolpat valkoiseksi ja sitten kaikki saunarakennuksen puupaneelit valkoiseksi, niin ja voisihan sen sisäkatonkin maalata. Saunamökin maalausprojekti on sen verran iso, että siihen ajattelin koota talkooporukan.. Niin, että be aware, kutsu saattaa tipahtaa..

Ennen maalausta vähän putsattiin kaiteita, mutta ei sillai perusteellisesti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!