torstai 16. helmikuuta 2012

Pyykkikorit

Meillä tulee pyykkiä tosi paljon. Tuntuu, että sitä saa olla jatkuvasti pyykkäämässä. Meillä ei ole missään sellaista perinteistä pyykkikaappia, johon saisi eroteltua pyykit värin mukaan. Sellanen olisi kätevä, mutta ei voi mitään. Meillä oli sellanen iso "peltiroskis", jota ennen pidettiin pyykkikorina. Mutta mulla meni hermot ainaiseen pyykkien lajitteluun. Nyt peltiroskis on saunalla tölkkiroskiksena, ja ostin uudet pyykkikorit.


Pyykkikoreja on kolme. Yksi valkoisille, yksi mustille, ja yksi värillisille. Nyt säästyy aikaa, kun ei tarvitse lajitella pyykkiä. Koreissa on reijät kansissa, jolloin sinne voi heittää pienemmät pyykit, eikä tarvitse edes aukaista kantta.



Koska olen kuuluisa tasonvaltaaja on välillä aika haaste pitää pyykkikorien tasot tyhjänä. Mutta väliaikaisesti sinne on hyvä laskea tavarat kun tulee ulkoa. Myös reijät kansissa onneksi estää suurimpien kasojen kertymisen.

4 kommenttia:

  1. Mäkin halusin tuommoset, mut valitettavasti mulla ei ole tila niihin...

    VastaaPoista
  2. Näyttävät tosi tyylikkäiltä nuo pyykkitelineet! Ja täytyy sanoa että olet taitavasti onnistunut ottamaan kuviakin! :)

    VastaaPoista
  3. Hei !

    Hieno idea! Olen etsinyt vastaavanlaisia peltiroskiksia mutta en ole läytänyt. Mistä kannattaisi etsiä?

    Niko

    VastaaPoista
  4. Kiitos palautteesta! Ostin noi Ikeasta. Pitäisi olla vielä niillä valikoimassa. Mukavaa kevättä!

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!