lauantai 10. maaliskuuta 2012

Suihkutila

Suihkutilassa meillä on suihku ja pesukone. Lähitulevaisuudessa toivottavasti myös se kuivaaja.. se on jo tilattu ja pitäisi tulla ensi viikolla.. Meillä on vähän erikoisempi suihkutila, kun yksi seinä on kokonaan lasitiiltä. Mikä hauskinta toisella puolella on keittiön pöytä. Me asuttiin ennen sellaisessa kämpässä, jossa oli hieno wc, siinä oli pyöreä lasitiiliseinä, joka erotti sitten wc:n olkkari/keittiöstä. Noh, me oltiin siitä ideasta niin intona, että haluttiin sellainen myös tänne kotiin. Pyöreä seinä olisi tullut liian kalliiksi, joten laitettiin ihan vaan neliskanttinen perusseinä.

Kivilaatat on mun mielestä ihanat..jos ei nuukailisi ja laittaisi vielä lattialämmityksen päälle, niin mui bien (en osaa kirjoittaa sitä ranskaksi)
 Ne lasitiilet olisi pitäny valita pikkusen paremmin.. Mä luulin, että ne on yhtä "peittävät" mitä siinä edellisessä kämpässä, ja kävin suihkussa aivan onessaan, kun meillä oli sähkäri tekemässä hommia. Myöhemmin, kun yksi kaveri oli meillä suihkussa, niin tajusin, että voihan vitsit, siitä näkyy ihan sikahyvin läpi.. Noh saatiin me hyvään hintaan ne sähkärihommat ;)


Nyt kun meillä käy vieraita, niin ne käy yleensä suihkussa silloin, kun me jo nukutaan/ollaan jossain muualla kuin keittiössä, tai sitten käydään suosiolla saunassa, kun siellä on ihan tavalliset suihkutilat.


Pesukoneen päällä on tällä hetkellä pyyhkeet, siitä on kätevä nappasta pyyhe, kun tulee suihkusta. Pyyhkeille pitää keksiä uusi paikka, kun pesukoneen päälle tulee se kauan odotettu kuivaaja.


 Pesukonetta vastapäätä on meillä hylly, jossa säilytän kaikkia pesuaineita yms. Koska olen ihminen, joka aina siirtää kaiken pois alkuperäispakkauksessa (Sami monesti nauraa, kun mikään ei voi olla alkuperäisessä paketissa, vaan aina kaikki pitää laittaa "nätempään" pakkaukseen), niin pesujauheet ovat peltirasioissa. Valkopyykin pesujauhe on shampanjalaatikossa.

 
Nyt meille tuli villitys, että pitäisi siirtyä pois jauhomaisista pesuaineista, ja siirtyä nestemäisiin, ku ne ei kuulemma tuhoa pesukonetta samalla tavalla, noh saa nähä.. nesteitä en kyllä ala siirtämään mihinkään eri purnukoihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!