keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Lääkekaappi

Meiltä löytyi lääkkeitä joka paikasta. Niitä löytyi käsilaukusta, keittiön kaapista, kylpyhuoneen kaapista, muovipusseista yms. Loppujen lopuksi kävi niin, että kun esim. flunssa yllätti, niin menin apteekkiin ja ostin uudet lääkkeet, vain huomatakseni kotona, että meillähän on jo kyseiset lääkkeet olemassa. Sitten lääkkeitä on liikaa, ja ne vanhentuu..


Loppujen lopuksi sain aikaiseksi ostaa lääkekaapin. En ole pitkään aikaan halunnut ostaa lääkekaappia, koska mielestäni ne ovat niin rumia ja huokuvat jotenkin sairautta. Sitä jotenkin haluaisi ajatella, että on niin terve, että lääkkeitä ei tarvitse ollenkaan. Noh, sitten kuitenkin löysin kivan lääkekaapin alennuksesta. Nyt on hyvä, että lääkkeet ovat lukkojen takana, koska meillä on pikkuisia, joiden mielestä kuumelääke on paremman makuista kuin karkki.


 Nyt kun lääkkeet löytyvät kaikki yhdestä paikasta, ei tule ostettua tuplasti lääkkeitä, ja rahaa säästyy. Vanhat lääkkeet kävin viemässä apteekkiin. Lääkekaapin hyvä puoli on myös se, että se on niin kapea, että yhdellä silmäyksellä näkee melkein kaikki tavarat kerralla, eikä jää kaapin perukoihin homehtumaan..

2 kommenttia:

  1. Oletkin onnistunut löytämään tyylikkään lääkekaapin. Tulee itselle aina mieleen sellainen valkoinen kapistus ristillä varustettuna. Ja niin totta että niitä lääkkeitä pyörii milloin missäkin. Entisessä elämässäni.. mikä sen kamalampaa kun etsiä krapulassa särkylääkettä.. vielä yhä vähän humalatilassa kun mieli ei toimi kunnolla ja päätä jyskyttää vietävästi.. Missähän se yksinäinen burana levy pyörikään.. keittiön kaapissa ei, ei wc:n kaapissa, käsilaukussa ei, entäs matkalaukussa ei.. jne jne. Ja kappas lääke uusi paketti löytyy avaamattomana apteekin pussista seuraavalla viikolla.. Mutta siis lääkekaappikin voi olla tyylikäs :)

    VastaaPoista
  2. Tuo onkin hyvä, että ostaa kunnon lääkekaapin. Meilläkin se on suunnitelmissa. Lapsiakin kun täällä pyörii välillä, niin saa olla todella tarkka, etteivät pääse niihin käsiksi. Hyvä pointti myös, että pysyy paremmin perillä siitä, mitä lääkkeitä jo löytyy, eikä tällöin tule ostettua niitä tuplana. https://www.laakintavaline.fi/tuote-osasto/laakekaapit/

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!