keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Olkkarin LP-levyt

Ei olla vieläkään saatu aikaiseksi asentaa LP-soitinta olkkariin. Arkusta, jonka ostin mun ensimmäisestä kesätyöpaikasta olen tehnyt LP-levyjen säilyspaikan. Siellä ne ovat turvassa pikkunäpeiltä ja pölyltä. En tiedä miten käytännöllinen levyjen säilytyspaikka se on, mutta kun niitä tulee harvemmin soitettua, niin meille on hyvä ratkaisu.


Arkun sisällä on aarteet, eli Samin LP-levyt

Sain "Taran monta elämää" sarjasta (on muuten hyvä sarja) idean laittaa LP-levyt seinälle. Aluksi halusin laittaa ne kehyksiin, mutta en löytänyt sopivia kehyksiä. Kaikki oli joko liian isoja tai pieniä, enkä halunnu teettää kehyksiä (kerran teetin yhen kehyksen, ja se makso 150€). Sitten sain idean laittaa sellaset pikkuhyllyt seinään, johon voi laittaa vaikka tauluja. Lätkein siihen sitten eri levynkannet.
Mukava väriläiskä olkkariin


Valkkasin levykannet ihan puhtaasti ulkonäön perusteella (muutamia levyjä Sami ei antanu laittaa, vaikka mun mielestä ne oli hyvännäköisiä, niin ja Strokesin levy on yllättäen Samin valkkaama ). Tarvittaessa levyt saa sieltä äkkiä käyttöön ja jos niihin kyllästyy, niin voi vaihtaa uusiin.

Pienet kätöset eivät pääse levyihin käsiksi
Lukko on mennyt rikki, mutta kiva nuppi..

1 kommentti:

  1. Kuten jo kirjotinkin sulle FBssä teidän olkkari on saanut tuosta varmasti kauan kaipaamaansa ilmettä ja persoonaa! Ja tulee Saminkin persoona paremmin esille kämpässä.

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!