lauantai 30. kesäkuuta 2012

Tv-taso

Nykyään kerääntyy "laatikoita" niin paljon.. on digiboxi, vahvistin, dvd-soitin, wii, ulkoisia kovalevyjä, sitten on vielä joku pc hommeli yms. En edes tiedä kaikkien nimiä. Välillä tulee sellainen olo, niin kuin olisin joku mummu, joka on jo tippunut kehityksen kärjestä, eli ei enää oikein hiffaa mitä kaikilla laitteilla tehdään ja miten niitä käytetään.

Tv-tason taustalevy jätettiin laittamatta, jotta ilma kiertäisi kunnolla
 Kaukosäätimiäkin olisi vaikka muille jakaa. Meillä on yksi yleiskaukosäädin, jonka pitäisi hoitaa homma kaikkien kaukosäädinten puolesta, mutta eihän se aina käytännössä toimi. Joten sitten joutuu etsimään oikean "laatikon" kaukkiksen. Ne on kaikki rumia mustia möhkäleiä, mutta niin kuin sanotaan mitä ei voi piilottaa sitä voi korostaa, joten laitoin kaikki kaukosäätimet läpinäkyvään kulhoon. Sieltä saa sitten valkata sopivan tarpeen tullen.


Sain myös aikaiseksi vihdoin ja viimein ostaa kaapin, johohon saa kaikki "laatikot" piiloon. Ennen ongelmaksi on muodostunut se, että jos haluaa "laatikot" piiloon, niin kaapin ovet estävät kaukosäädinten toimivuuden. Nyt hankin lasiset kaapinovet, jotka voi peittää haluamallaan matskulla. Teippasin nyt kangasta oviin, joten nyt "laatikot" ovat piilossa, mutta niitä voi edelleen ohjata kaukosäätimillä. Sami ei tykkää tosta räväkästä Tiogruppenin Jamaica kankaasta ollenkaan, mutta halusin jotain piristystä olkkariin. Jonkun ajan kuluttua ajattelin vaihtaa oviin vaikka jotain mustavalkoisia valokuvia yms.


Sami innostui ostamaan meille uuden telkkarin, vaikka alussa vähän vastustin asiaa, niin täytyy myöntää, että on ne nykyajan telkkarit fiksuja. Meidän telkkariin tulee teksti, jos joku menee liian lähelle sitä (pikkuiset tykkää yleensä katsoa telkkaria 20 cm etäisyydeltä) etäisyyshälytys, siirry kauemmaksi kuvaruudusta. Kuva telkkarista häipyy siksi aikaa. Eli kunnon isoveli valvoo meininkiä, mutta aivan loistavaa lapsiperheille. Telkkari tekee vali vali hommat puolestani.. ja lapset uskoo telkkaria paljon paremmin, kuin vanhempaa ;) Telkkari myös sammuu, jos ketään ei ole huoneessa..

Dvd:t ovat kätevästi dvd-soittimen lähettyvillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!