maanantai 5. maaliskuuta 2012

Pieni matka pohjoiseen

Käytiin pikamatkalla pohjoisessa. Välillä tekee hyvää vähän vaihtaa maisemaa. Oli aivan upeat kelit ja näköjään ne vaan jatkuu. Nyt on taas ihana olla kotona ja jatkaa tätä projektia eteenpäin. Joskus on hyvä ottaa vähän etäisyyttä organisointiprojektiin ja ajatella ihan muita asioita. Silloin tulee taas inpiraatiota ja uusia ideoita mitä voisi tehdä.

Jääbaari Lumilinnassa





Ideoita saa kyllä vaikka mistä, kunhan vaan pitää silmät auki. En ole esimerkiksi tajunnut ollenkaan hyödyntää talvella meidän pihaa. Ok, onhan siellä ihan hirveesti lunta, ja kun sitä kasaa pois, niin ei ole oikein missään enää tilaa, mutta silti olisi ihana vaikka joku pieni istumapaikka ja pöytä, jossa voisi juoda lämmintä kaakaota ja nauttia talvi/kevät auringosta. Ehkä sitä vielä keksisi jotain.. onhan sitä talvifiilistä vielä jäljellä..

Sviitin sängyn pääty on tehty lumesta
Meillä ei ole ollenkaan sängynpäätyä. Olen ajatellut, että jos sellaisen vaikka itse värkkäisi, mutta pitää katsoa onko vähän liian kunnianhimoista, kun en ole tippakaan ompelijatyyppi. Toisaalta ihmiset ovat kyllä niin kekselijäitä, että jos sängynpääty valmistuu vaikka lumesta, niin enköhän mieki jotain keksi..

Lumilinnan kappelissa on ihana rauhallinen tunnelma jälkikäteen katsottuna. Kuvanottohetkellä oli mielessä vain kylmyys..
Sen huomaa, että kun välillä vähän rauhoittuu, niin tulee heti kaikkia uusia ideoita mieleen. Mulla on yleensä aina niin kiire joka paikkaan, että sitä oikein miettii, että miksi pitää aina ajan kanssa juosta kilpaa ja välillä pitäisi kyllä osata ottaa rennommin. Mä haluaisin oppia olemaan rauhassa sisäisesti, niin että vaikka tekisinki paljon hommia ulkopuolelta katsottuna, niin sisällä olisi itse buddha rauha ;)

2 kommenttia:

  1. Kiva ja mielenkiintoinen bloggaus :)
    Sängynpäädyksi idea millä voisit sen toteuttaa. Sängynpäädyn kokoinen pala vaneria, ohutta vaahtomuovia/vanua, mieleistä kangasta, kuumaliimapyssy/niittipyssy ja osat paikalleen, ei tarvi neulaa eikä lankaa..

    VastaaPoista
  2. Väga huvitavad pildid, oleks vahva kindlasti oma silmaga näha! Toredasti oled kirjutanud nagu alati!

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!