perjantai 10. helmikuuta 2012

Inspiraatio

Käytiin pitkästä aikaa kirjastossa ja innostuin siellä olevista kirjoista. Siis aivan ihanaa selailla kirjoja ja haaveilla. Tällaista pitäisi tehdä paljon useammin, mutta usein sitä vaan unohtaa. Niinpä otin höyryävän teekupin nokan eteen ja selailin kirjoja ja haaveilin.

Tee on aina hyvää (jos on hyvää teetä)!





Ostin joulukuussa ihanan antiikkisohvan. Ainoa ongelma on se, että sohva on noin 700km päässä kotoa. Onneksi sohva saa yöpyä anoppilassa, kunnes se pääsee jollain kyydillä kotiin. Haaveilin ihanista kirjan kankaista, joilla haluaisin päällystää sohvan. Nyt se on ihanan kusen värinen. Rakas ystäväni sanoikin, että mun pitäisi perustaa oma sisustusohjelma: "Tässä meillä on tämä ihana kusenvärinen sohva, johon sopii oikein hyvin nämä paskanväriset koristetyynyt".

Aivan ihania kankaita kuvassa
Ulkona on ollut aivan mahtava sää. Siis oikein sellanen raikas ja aurinkoinen. Ajattelin laittaa tähän pari kuvaa ulkoakin. Sain äidiltä tollasen ihanan vanhanaikaisen pulkan. Ei olla sitä vielä käytännössä kokeiltu. Siihen se on jääny tököttämään keskelle lunta..


Ulkona on aivan ihanaa poltella kynttilöitä. Paitsi tonne lyhtyyn mä en ylety kynttilää laittamaan, eli siellä palaa noin pari kertaa vuodessa kynttilä, kun saan Samin ylipuhuttua..






1 kommentti:

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!