lauantai 11. helmikuuta 2012

Taltutin hanskakaaoksen

Meillä oli ennen hanskat, pipot ja kaulaliinat naulakossa takkien hioissa ja käytännössä enimmäkseen lattialla. Sitten kekkasin idean, ja laitoin jokaiselle perheenjäsenelle oman korin, jonne saa sitten laittaa kaikki omat rojut. Ns. pehmeiden juttujen lisäksi olen laittanut myös aurinkolasit samaan koriin.

Jokaisella on oma kori, johon saa omat rojut
Kesti hetken aikaa, ennen kuin kaikki tottuivat käyttämään koreja. Mutta nyt, kun ne on siinä jo noin puolisen vuotta olleet, niin alkaa pikkuhiljaa tulla jo tavaksi laittaa omat rojut omaan koriin. Mulla on visiona (onpa yritysmaailma-sana), että isoon eteiseen/verandaan tulisi sohva, pöytä ja pari tuolia. Ideana on, että kun tulee kotiin, niin heti on sellanen ihana rauhallinen paikka, jota voi katsoa ja tulla hyvälle mielelle. Sohva on jo valmiina ostettu, mutta odottaa anoppilassa kuljetusta kotiin. Sohva ei ole ihan mun suosikkiväriä, mutta ajattelin teettää siihen uuden päällystän, kun lapset on isommat ja kukkaro on paksumpi.

Ennen on ollut peruskaaosta, eli vaatteet ja kengät miten sattuu. Sen lisäksi, koska tilassa on ilmalämpöpumppu, niin tulee kuivattua pyykkiä samassa tilassa. Olen myös saanut laitettua pyykkikorit samaan tilaan. Eli paljon on touhua eteisessä.. Pyykinkuivaushomman sain ratkaistua sillä, että meidän perheeseen ostetaan kuivaaja. Me pöljät ostettiin sellanen pesukone, jossa on vähän vino "ohjauspaneeli", joten siihen sopii vain tietyt mallit. Se malli, mikä halutaan tulee kauppoihin vasta helmikuun puolivälissä.. noh ihan kohtahan sen saa.

3 kommenttia:

  1. Tämä on tosi hyvä ratkaisu, minunkin täytyy miettiä,miten omalle eteiselle tekisin...

    VastaaPoista
  2. Olen suunnitelellut meille tuollaisen hyllyn ostamista, niin lelut sais joskus pois silmistä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitten, kun saan sen sohvan, niin mun pitäisi päästä eroon toisesta hyllystä. En ole vielä varma laittaisinko sen kellariin, vai antaisinko pois..eli kysy sitten, kun sulla on hankinta ajankohtainen, ehkä meiltä irtoaa yksi hylly..

      Poista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!