sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Johtohelvetti oli irti

Mikään ei oo rasittavampaa, kun etsiä kiireessä jotain laturia, joka on sotkeutunut kaiken maailman johtoihin. Esimerkiksi aina kun on menossa matkalle, huomaa miten tärkeää olisi, että kaikilla tavaroilla olisi oma paikka. Vaikka miten valmistautuisi etukäteen tai jättää pakkaamisen viime tinkaan niin kuin minä, niin se viimeinen 15 minuuttinen joka on ennen lähtöä on sellasta yhtä juoksemista ja ettimistä. Ja vaikka haluais tulla siistiin kotiin takaisin matkalta, niin sen viimeisen 15 minuutin aikana saa yllättävän laajan sotkun aikaiseksi. Kiireessä tulee pengottua esim. sitä kännykänlaturia tai muistaa, että matkalla olisi mukava kuunella musiikkia, joten missä se soitin onkaan..

Pienten lasten kanssa on hyvä, että videokamera on käden ulottuvilla, muuten unohtaa ottaa videoita
 Nyt päätin järjestellä meidän johdot yhteen paikkaan. Uhrasin johdoille kokonaisen yhden keittiölaatikon. Ennen mulla oli samassa laatikossa lisäksi vielä ns. sekalainen paperipino, mutta nyt se sai mennä (suurin osa onneksi roskiin), koska johdot vaativat yllättävän paljon tilaa, jotta ne pysyisivät järjestyksessä. Otin vanhoja pakasterasioita uusiokäyttöön, sillä sain tehtyä sopivia lokeroita laatikkoon. Ja jotta järjestys pysyisi, laitoin nimitarrat, mitä kussakin rasiassa on. Sillä tavalla kaikki osaa laittaa tavarat oikeille paikoille takaisin. Ai, että olin aivan intona, kun yhtäkkiä keksein sen idean..

Nyt kaikki lukutaitoiset osaavat laittaa ainakin teoriassa tavarat takaisin omalle paikalle
Jotta tavarat tulee laitettua takaisin omille paikoille, pitää ne olla mahdollisimman helposti laitettavissa. Sen takia valitsin johtolaatikoksi keittiölaatikon, jonka lähellä on eniten pistorasioita.


1 kommentti:

  1. Idee on maailma parim! :)
    Oled olnud jälle väga tragi tüdruk, olen uhke sinu üle!

    VastaaPoista

Lukisin mielelläni ajatuksesi tästä kirjoituksesta, jätä kommentti!